Elérhetőségek

Dobos Security Bt.

Cím: 9700 Szombathely,
Rumi út 9.
Telefon:
+36301843479
E-mail:
dobossec.bt@gmail.com


Bemutatkozás


Célunk, hogy aki a Dobos Security szolgáltatásait választja annak igényeit magas színvonalon lássuk el, és minden esetben kiérdemeljük Partnereink elismerését!


FŐBB SZOLGÁLTATÁSAINK:

 • Élőerős őrzés,telephelyek,objektumok őrzése
 • Rendezvény biztosítás
 • Egyéb és általános épülettakarítás
 • Zöldterület kezelés

Az őrzés-védelem mellett ellátjuk a személyi forgalom be- és kiléptetését, a gépjárműforgalom ellenőrzését, továbbá mindazon feladatokat, melyekre a megbízótól megbízást kapunk.
Munkatársaink felkészültek a rendkívüli események lehetőség szerinti megelőzésére, bekövetkezésük esetén pedig a szükséges intézkedések megtételére.
A vagyonvédelmi tevékenység ellátását a 2005. évi CXXXIII. törvény alapján, a szükséges hatósági engedélyekkel végezzük.
Minden munkatársunk a személy- és vagyonőri tevékenység személyes végzésére jogosító fényképes rendőrhatósági igazolvánnyal rendelkezik.
A cégünk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik,amelyet az ALLIANZ HUNGÁRIA BIZTOSÍTÓ ZRt-vel kötöttünk meg.
Az eredményes szakmai munkánknak köszönhetően a megyében működő legnagyobb vagyonvédelemmel foglalkozó cégekkel alvállalkozó szerződésben állok.
Ezek közül néhány: S-Group, Vasi Nyugalom Kft, Metropolis Security.
Rendszeresen kapunk megbízásokat, amelyekből kiemelt szerepet a különböző fesztiválok, rendezvények biztosítása szerepel. Több éve biztosítjuk Vas megye nagyobb múlttal rendelkező rendezvényeit, de a Dunántúlon, több helyszínen is teljesítettünk szolgálatot. Pl: Alsóörsön a Harley-Davidson találkozón is dolgoztunk anno rendszeresen vagy említhetném a veszprémi Continental gyár családi napját, ill. karácsonyi ünnepségét Veszprémben.Különböző sportrendezvényeken állandó résztvevők vagyunk kollégáimmal. Munkatársaimmal egy összeszokott csapatot alkotunk, amelyet a megbízások igénye szerinti létszámmal szervezzük meg, és női vagyonőröket is alkalmazásba tudunk állítani.
Felkészültek vagyunk a rendkívüli események lehetőség szerinti megelőzésére, bekövetkezésük esetén pedig a szükséges intézkedések megtételére.
Ebben személy szerint szakmai gyakorlattal is rendelkezem, mivel a Katasztrófavédelemben dolgozom 20 éve, mint műveletirányító. Jelenleg a megyei Tevékenység Irányítási Központban is teljesítek szolgálatot, így a rendőrséggel és a mentőszolgálattal is jó kapcsolattal rendelkezem. Úgy gondolom, hogy a rendezvényeken előforduló rendkívüli események kezelésében ez nagy előny.

Rendszeres munkáink, referenciáink:

 • Sárvári Nádasdy Történelmi Fesztivál
 • Sárvári Vármeeting (Motoros találkozó)
 • Sárvári Sörexpress
 • Simon Júdás vásár
 • Sitkei Rockfesztivál
 • Kőszegi Ostromnapok
 • Helyi nagyobb gyárak Családi napi rendezvényei (LUK, EPCOS, IQOR)
 • Sportrendezvények biztosítása 

 

 

Köszönöm megtisztelő figyelmét és remélem, hogy mielőbb partnereim között köszönthetem Önt!

 
Vissza az előző oldalra!
Dobos Security Bt. - Magyar